Cautare

3157 de rezultate pentru "lista sedii" (3.95 secunde)
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. Steaua a trimis la UEFA lista jucatorilor cu drept de joc in Champions League.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Cauta in pagina sectiunea "Block app invites" si adauga in lista prietenii care te sacaie cu aplicatii si jocuri pe care le consideri SPAM. Pentru linistea ta, iti recomand sa blochezi toti prietenii din lista, chiar daca necesita ceva mai mult timp si efort.
Dai click pe More - Create List - denumesti lista si scrii numele celui sau celor care te intereseaza - Create. Odata creata, lista iti va aparea acolo in partea stanga la Friends.
xxx In timp ce definitivam lista, iubitul meu m-a speriat cu batai puternice in usa. ... "Faceam o lista..." Nu i-am spus despre ce lista era vorba, ca sa nu ii dau idei.
Guvernul a anuntat, recent, ca va transmite Comisiei Europene o solicitare formulata de Asociatia Romana a Carnii pentru ca reteta micilor romanesti sa fie inclusa pe lista retetelor traditionale.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE:
chiar daca mai candideaza pentru un fotoliu in Parlament, de ce nu a fost pus ca altii pe lista de consilieri pentru a trage respectiva lista in sus, asa cum se obisnuieste? Pesemne cineva a considerat ca nu poate trage lista in sus, ori...
"PD Constanta a sprijinit toti primarii partidului in primirea de fonduri guvernamentale si a reusit sa isi infiinteze 23 de sedii, la care se adauga alte 15 deja existente.
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
Gazduieste sedii ale urmatoarelor organizatii internationale: Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare, UNESCO, Interpol si Biroul International pentru Greutati si Masuri.
Sedii in muzee O alta cerere a PNA este legata de rezolvarea sediilor structurilor teritoriale, avind in vedere ca sediul teritorial Iasi functioneaza intr-un muzeu, iar cel din Suceava in cladirea Curtii de Conturi.
S-au finalizat lcrarile la sapte sedii de primarii si s-a dezvoltat foarte mult infrastructura rurala”, a adaugat Caludiu Brinzan.
Exista niste pasi, Municipalitatea a identificat un teren unde o sa fie construite sedii ale institutiilor publice, printre care si ANAF.
Nu ma mai intorc in vechiul sediu "M-a sunat Sorin Oprescu sa imi arate doua sedii din care mi-a placut unul.
Iata in continuare, cu explicatiile de rigoare, cateva fotografii reprezentative ale Palatului comunal construit in anii 1886-1887. De asemenea, prezentam doua imagini adnotate si a actualelor sedii in care functioneaza Primaria Calarasi.
In aceste conditii greu s-au gasit sedii atat pentru Ocarmuire, cat si pentru Tribunal si Politie. Iata ce scrie in acest sens Pompei Samarian:
El nu a exclus posibilitatea de a se descoperi dosare ale unor oameni politici "pe la sedii de partide, pe la MApN, pe la persoane particulare".
In prezent, muzeul isi desfasoara activitatea in trei sedii, avand o serie de expozitii permanante, printre care: Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
google-analytics.com